2020. augusztus 18., kedd

Az új kezdet

Az élet nagy változásokat hozhat rövid idő alatt... 
Az utolsó bejegyzésem óta sok minden megváltozott. Két csodálatos gyermek anyukája lettem, a férjemmel felnőttünk. Végre saját otthonunk lett.


Megvallom kissé megfeledkeztem a kis blogomról, a hétköznapok és az énidő máshogy alakulnak, mint pár éve. Az, hogy most mégis ezeket a sorokat írom, a kislányom, Nasi (Nomen est omen) ötlete és lelkesedése miatt van így. Idén lett öt éves, és anyukájához hasonlóan nagy főzőműsor rajongó lett. A legkedvesebb műsorunk a Sütimester. Így az az ötlete támadt, hogy "sütimestereset" játszunk, és akkor így kapunk saját főzőműsort. Imádoom!! Szó mi szó, úgy gondoltam itt az ideje feléleszteni a Sercegő Serpenyőt, kiegészülve egy hihetetlenül cuki kuktával. 


A feltöltött recepteket közösen készítjük, próbálva egy új típusú gyerekkonyhát létrehozni, ami különlegesebb, ugyanakkor gyerekbarát ételekből áll. Legalábbis remélem megeszi majd :D 
Egy másik hatalmas változás, hogy a húsevő férjem vega lett (pontosabban definiálva pescatarianus) így ezek a receptek is kiemelt szerepet kapnak a Serpenyőnkön.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése